onsdag 1. mars 2006

iPod «Hifi»-høytalere

Jeg ser faktisk nytten i dette nye produktet fra Apple. Hadde jeg vært gjort av spenn tror jeg faktisk jeg hadde shoppet inn 2-3 slike og en airport express til.

Poenget er at en slik kompakt høytaler med integrert spdif-inngang i kombinasjon med en airport express (som har spdif utgang) og nyeste versjon av iTunes gir en del spennende muligheter.

iTunes lar deg nå spille synkronisert lyd fra maskinen og et ukjent antall airport expresser. Dette betyr igjen at ved å spre noen airport express-stasjoner og iPod HiFi-talere rundt om i en leilighet (kjøkken, stue, soverom eller hvor man måtte ønske) vil man oppnå å kunne høre samme musikk/nettradio i hele leiligheten man ferdes i. Dette hadde også vært greit for eksempel i en fest-sammenheng. Det er jo ikke et nytt fenomen at en gruppe trekker ut på kjøkkenet for festings, men med noe slikt kan musikken også eksistere her. Overdriver kanskje den egentlige nytteverdien av iPod HiFi, men at airport express er en nyttig ting, det kan ingen komme fra =)

Ingen kommentarer: